söndag 22 augusti 2010

!4.14Cliche

Här satt jag inatt (?!)...
Har sovit 3 timmar inatt eftersom att jag var tvungen att gå upp för att följa Olivia till bussen... Trots allt känner jag mig inte speciellt trött. Medans hon packade passade jag på att läsa H&M gratistidning som faktiskt är helt ok!
Medans vi väntade på bussen kollade vi på en massa tidningar...
Det är alltså på Musikens makt som jag hängt de senaste två kvällarna.
Jag har flyttat och lyckades inte få med mig kameran (får den på måndag) så just nu får jag fota med mobilen därav den grymma (smaka på ironin) kvalitén på bilderna. Finns inte så mycket att skriva men jag lyckades trots allt att skriva bildtexter (inte min starka sida). Sen Olivia for har jag städat och diskat och nu kollar jag på Glamourama medans jag väntar på att Hanna ska komma hit :D!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Flyttat?

ellen sa...

sv_ jag måste bara börja med att säga med att jag blir så glad av såna kommentarer där folk verkligen kommenterar något som har med inlägget att göra! sen så: jag tycker lite synd om dig! jag känner ändå en del på skolan där jag har börjat men kan ändå känna igen mig i det du säger. att det känns lite ensamt. men det gäller bara att ta för sig och inte göra sig så himla liten. jag tycker det låter spännande ändå att börja i en helt ny stad som du har gjort. det kommer säkert bli hur kul som helst. lycka till till oss båda hörrödu!