lördag 28 januari 2012

22.51-HeyIHeardThatYourAreAWildOne

Ph: Me/Frukost imorse!
Goddagens allesammans!
Tänkte att jag skulle sammanfatta lite vad jag gjort i veckan eftersom jag inte skrivit något alls :o
Måndag: Fikade/såg på film/sov med Yasmine och råpluggade.
Tisdag: Överlevde en hemsk skoldag med en massa läxor/redovisningar/whatever och hade Anton här på middag.
*Mina matlagningskunskaper*
Onsdag: Fyllde på mina naglar på Xtreme Beauty, tackar Mia för det fina resultatet. Däckade mer eller mindre direkt när jag kom hem. Helt slut.
Torsdag: Lunchade med fina tjejer och hade sen längdskidor på idrotten vilket var hur kul som helst! Åkte och jobbade direkt när jag slutade skolan och kom hem någon gång på kvällen och var då med Anton.
Fredag: Hade en finfin sovmorgon till 13.00 och hade då bara en lektion. Efter skolan for jag och Yasmine hem till mig och gjorde tacos *gott*. Sen gick vi hem till Jenny och kollade på lite läskiga trailers hihi. Senare på kvällen for jag, Yasmine, Jenny och Hanna och kollade på när några av våra klasskompisars band Path To Salvation spelade! Dom var grymma! Sen gick vi hem till mig och "chillade" ;)) och sen kom Anton förbi, så vi satt väl mest och var höga på socker och åt glass och lyssnade på tokig musik och skrattade åt allmänt knäppa saker ;) (och jag gillar att skriva och). Sen inatt började vi se någon b-skräckis men den var för b för att kunna ses så vi såg en annan imorse istället som hade världens sämsta slut haha! The Death Tunnel var den första som vi började se och The Collector var den som vi såg klart, om ni nu skulle känna att ni vill se någon av dem ;).
 Nu orkar jag faktiskt inte skriva något mer, pusshej!

1 kommentar:

mamma sa...

Vilken frukost! jag blir imponerad