torsdag 21 maj 2009

Frida!

Vad fick dig att starta din blogg?
Jag var hemma & sjuk den dagen, det kommer jag ihåg. Jag läste starlet (HAHA!) & såg att någon som hette Sigrid hade en modesida där, så jag gick in på hennes blogg & vips så ville jag också ha en!
Vilken är din största inspiration (person) när det gäller mode?
Elin Kling, lätt! & inte blev min syn på henne sämre efter att jag träffat henne, den kvinnan är helt fantastisk!
Vilken/Vilka är din/dina favorit affär/affärer i Göteborg?
Hmm, jag måste nog säga att jag är väldigt svag för secondhandbutiker. Du vet sådana där små trånga affärer, fullproppade med underbara ting som nästan ingen känner till och där söta små tanter står i kassan. Men annars funkar budgetkedjor som H&M & Monki finfint!
Hur många läsare har du ungefär i veckan?
Mitt läsarantal växlar väldigt mycket, så det är svårt att säga en fast summa i veckan. Allt från 150-300 läsare/dag ungefär.
Vad tycker du att en bra mode-blogg ska innehålla?
Bilder! Massor av bilder! En modeblogg är ju till för att inspirera, & det gör man ju bäst genom bilder på outfits & kläder.
Senaste klädinköp?
Min beige kavaj & rosa tyllkjol, båda från Monki.
Vilka kläder ser vi på dig en sval sommarkväll?
Jag tänker köra stenhårt på hippie-, & indianinspirerade kläder i sommar! Ska jag säga några nyckelplagg så blir det nog de trashade levisjeanshortsen, blommiga klänningar, remsandaler (gärna några som går högt upp på benen!), FRANSAR, nudetoner, svala kavajer & jeansjackor.
Ditt bästa tips när allt i garderoben känns tråkigt?
Oj, det är ett problem som jag stöter på ofta. Det spelar liksom ingen roll hur mycket kläder man har, alla har dagar då det känns som man inte har någonting att ta på sig. Det jag brukar göra, om jag har tid vill säga, är att testa nya kombinationer som jag aldrig använt innan. Ibland blir man överraskad över att vissa plagg faktiskt passar jättebra tillsammans med ett annat! Våga testa oväntate kombinationer helt enkelt! Har jag bråttom, så slänger jag bara på mig någonting. Tillsammans med lite smycken, gärna massa ringar, kedjor eller stora armband blir allting mycket roligare!
Klicka på rubriken för att komma till Fridas blogg! Ni kommer att älska den!

1 kommentar:

emmi sa...

kul med intervjuer!!