fredag 22 maj 2009

Halo...

Hej! Har just kommit hem ifrån Luleå. Är helt slut... vill inget annat än att vila. Så jag tror att jag sparar min nästa intervju till imorgon.
Jag ska nog inte göra något speciellt imorgon förutom att jag "kanske" ska och kolla upp mitt öga. Jag har fått en "knöl" i undre ögonlocket?! (kan man säga så??) Det är "typ" en varknöl och det känns som när man har en ögonfrans i ögat med andra ord irriterande/obehagligt. Men dom på sjukan trodde inte det var farligt så länge det inte påverkade min syn. Men dem ville ändå få kolla på det om det inte blev bättre :S Måste bara tillägga att jag är hypokondriker och det är långt ifrån roligt. Men jag får försöka att inte tänka på det. Men nu skall jag ska gå och testa en slags Aloe Vera pad som man lägger på ögat också hoppas jag att min "knöl" mirakulöst är borta tills imorgon!
Ha det så bra!
Puss!
P.s Visar mina inköp imorgon :)
Uppdaterat: knölen spräckt! Dock är nästan hela kvar och iriterar mig men nu har den iallafall visat att den lever. Men på sjukan tror de fortfarande inte att det är farligt... vad jag tror kan ni nog gissa...

2 kommentarer:

Elsa sa...

Det är en vagel.. ingenting farligt och de borde dina föräldrar veta.. Krya på dig!

Anonym sa...

det är nog en vagel